Om os

Hvem er vi?

Curea er opstået af en gruppe personer, som har mange års pædagogisk erfaring med arbejdet med unge mennesker og familier, som af den ene eller anden grund har brug for støtte og omsorg.

Vi har en mission om at hjælpe så mange mennesker som muligt og give dem en hjælpende hånd i deres videre fært i livet.

Curea blev en realitet, da holdet bag besluttet sig at bryde med deres nuværende jobs for at kunne skræddersy det helt optimale forløb og udvikling i hver individuelle sag og dermed startede Curea.

Curea tilbyder skræddersyet specialiserede og forbyggende indsatser til udsatte børn, unge og familier med særlige behov, hvor vi arbejder netværks- og helhedsorienteret. Dette i troen på, at når netværket involveres, skabes der bæredygtige positive forandringer.

Vi ser derfor, at de skræddersyet løsninger findes i dialogen mellem familien, netværk og myndigheden. I Curea arbejder vi ud fra en forståelse af, at børn, ung og forældre gør det bedste de kan, ud fra de ressourcer og forudsætninger de har, og at der er udviklingspotentiale i alle familier.

Vi har et tæt samarbejde med socialrådgiveren og andre instanser som har relevans for opgaven. Gennem dette samarbejde skaber vi langvarige resultater, som kommunen er i stand til efterfølgende at tage videre med i deres videre arbejde med familien eller den unge. Vi følger kommunens bestillingsopgave og rapporterer nøje udviklingen hos den enkelte unge tilbage.

Vores medarbejdere er håndplukket fra andre lign. stillinger, da de via deres store erfaring, personligheder og pædagogiske viden passer perfekt ind i Cureas mission.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag på telefon (+45) 71 90 57 54 eller email kontakt@curea.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.