Referencer

Se vores referencer

Reference

Se flere af vores projekter og referencer her.

Vi samarbejder med

Jeg har i forbindelse med mit arbejde som myndighedssagsbehandler i en familieafdeling samarbejdet med Curea i flere sager, hvor det er vurderet nødvendigt, at iværksætte familiebehandling og kontaktperson med ekstern støtteforanstaltning i henhold til Servicelovens §52.

I mit samarbejde med Curea oplever jeg, at de lykkes med at udvikle en indsats, som støtter hele familien med, at håndtere de problemstillinger, som de står i. De har en positiv tilgang og stor forståelse for det enkelte barn og den unges behov og udforinger. I flere af de sager hvor jeg har haft et samarbejde med Curea, har børnene og de unge haft forskellige diagnoser, som bl.a. autisme, ADHD og andre psykiske lidelser derudover har vi haft sager sammen omkring skoleværing, hvor Curea har en høj faglighed og erfaring indenfor området.

Curea har stor opmærksomhed på, at opbygge en tryg relation og tillid mellem medarbejderne og familierne. De har stor fokus på familiernes ressourcer og udvikling i deres arbejde, hvilket styrker familierne i at håndtere de udfordringer de står overfor og, som har resulteret i en positiv udvikling i børnenes og de unges hverdag.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag på telefon (+45) 71 90 57 54 eller email kontakt@curea.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.