Intensiv familiebehandlingsforløb

Intensiv familiebehandlingsforløb

Intensiv familiebehandlingsforløb jf. Barnets lov § 32.1.5 og § 32.1.8

En anbringelse uden for hjemmet, kan oftest opleves som en indgribende indsats for hele familien.

Som et alternativ til en anbringelse uden for hjemmet, tilbyder Curea derfor en indsats i familien, hvor vi med et intensiv familiebehandlingsforløb støtter barnet/den unge og familien i deres trivsel og udvikling. Vores fokus vil være på at skabe nye handlemuligheder og forståelse for problemstillinger og eventuelle diagnoser, så familien kan fastholde en hverdag, hvor barnet/den unge kan blive hjemme i sin familie.

Udgangspunktet for indsatsen vil være at få opbygget en tillidsfuld relation til familien i deres eget hjem. Herefter yder vi støtte og vejledning til forældrene, med fokus på deres kompetenceudvikling. Vi tilrettelægger indsatsen med henblik at skabe et meningsfuldt samvær for barnet og familien. Vi anvender altid det enkelte barns interesser, for at opnå et fælles tredje – hvor vi opbygger en professionel relation gennem et trygt og roligt socialt samspil.

Indsatsen vil blive udført med et omsorgsfuldt og roligt hensyn til familien, samt barnets behov og udfordringer. Der vil i indsatsen indgå gennemgående og fagkvalificerede medarbejdere, som sikrer at barnet og familien oplever tryghed og genkendelighed, samt en kontinuerlig og kvalitetssikret arbejdsproces i sagen.

Curea arbejder i det tidsrum der passer barnet og familien bedst og der indgår altid mulighed for kontakt til Kontaktpersonen i sagen, 24 timer i døgnet.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag på telefon (+45) 71 90 57 54 eller email kontakt@curea.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.