Helhedsorienterede indsatser

Helhedsorienterede indsatser

Helhedsorienterede indsatser:

Curea tilbyder både enkeltstående og helhedsorienterede ydelser til børn, unge og familier med behov for særlig støtte. Det er derfor muligt både at købe en enkeltstående ydelse som f.eks. aflastning, støtteforanstaltning til skolevægring eller familiebehandling. Det er også muligt at kombinere vores ydelser sådan, at der arbejdes helhedsorienteret omkring det enkelte barn, institutionen samt familien. Ved at kombinere vores ydelser kan man skræddersy en helhedsorienteret plan, hvor der f.eks. både indgår aflastning, brobygning samt familiebehandling i den samlede plan.

Ved valg af en helhedsorienteret plan, vil der indgå en gennemgående og fagkvalificeret Kontaktperson, som varetager det helhedsorienterede arbejde. Årsagen til dette er at det skaber tryghed og genkendelighed hos barnet og familien samt en kontinuerlig og mere kvalitetssikret arbejdsproces i sagen. Ved alle vores ydelser vil der ligeledes indgå mulighed for kontakt til Kontaktpersonen i sagen, 24 timer i døgnet.

I vores indsatser sikrer vi at barnet, den unge og familien får inddraget deres perspektiver på udfordringerne, og at vores indsatser ydes med fokus på individets bedste – her finder vi det vigtigt at sikre at barnet eller den unge oplever en stabil og god kontakt til de respektive medarbejdere. Indsatsen vil altid løbende blive vurderet og tilpasset efter behov, så vi er sikret at det er den korrekte indsats der ydes, med de korrekte pædagogiske metoder og tilgange.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag på telefon (+45) 71 90 57 54 eller email kontakt@curea.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.