Bostøtte

SEL § 85: Bostøtte

Bostøtte ydes til borgere over 18 år, som har behov for omsorg og støtte til at kunne klare dagligdagen så selvstændigt som muligt, samt individer som har behov for træning i selvstændigt at kunne navigere i voksenlivet i eget bolig – Dette er ofte individer med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, eller sociale problematikker.

Hvorfor vælge Curea som bostøtte?

Curea har stor erfaring i arbejdet med bostøtte.

Alle indsatser tilrettelægges i samarbejde med myndigheden, ud fra individets behov og hvert personale bliver nøje udvalgt til at matche med indsatsens.

I Curea har vi et netværk af udlejningsfirmaer som vi anvender i vores organisation, således at vi er sikret at kvaliteten af lejligheden er af en vis standart, samt vi er sikret at individet ikke skal flytte rundt flere gange end højst nødvendigt.

Hvis individet ikke i forvejen besidder egen lejlighed, kan Curea være behjælpelig med støtte til at individet gennem et af disse firmaer kan leje en lejlighed og bo permanent.

Personalet vil fysisk være til stede i individets lejlihed i et fast antal timer hver dag. Disse timer lægges enten samlet, eller fordeles over dagtimerne som behovet byder sig. Dette er selvfølgelig også gældende i weekenden, hvor personalet også fast vil være fysisk hos individet i det antal timer der er aftalt. De resterende timer af døgnet, vil individet altid kunne tage kontakt til personalet via rådighedstelefonen, enten via sms eller opkald.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag på telefon (+45) 71 90 57 54 eller email kontakt@curea.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.