Akutvikar

Akutvikar hjælp

Livet kan være uforudsigeligt, og sygdom kan komme pludseligt. I sådanne situationer kan det være nødvendigt som organisation at tilkalde udefrakommende vikarer.

Hvorfor vælge Curea som akutvirkar hjælp?

Curea træder til i situationer hvor der akut mangler en vikar et par timer, samt i situationer hvor der er behov for en længere blivende vikar.

Curea har et specialiseret vikarkorps team, hvis faste arbejdsopgave er at agere akutvikarer. Vores vikarkorps består af både faglært og ufaglært personale – men fælles for dem alle er at de besidder flere års erfaringen i arbejdet som akutvikarer.

Cureas vikarkorps består af medarbejdere med vikarerfaringen inden for botilbud, specialskoler, plejehjem, psykisk- og fysisk sårbare – herunder misbrugere, kriminelle, udviklingsforstyrrelser, autismespektrumsdiagnoser, cerebral parese og andre komorbiditeter.

Vores vikarer har alle gennemgået intensiv uddannelse i både plejesituationer, hjælpemidler, samt i anerkendende og neuropædagogiske metoder. Vi vil altid finde den rette vikar, med de rette kompetencer, til den pågældende situation med tiltrædelse inden for få timer.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag på telefon (+45) 71 90 57 54 eller email kontakt@curea.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.