Akutanbringelse

SEL § 4: Akutanbringelse

Curea er specialister i akutanbringelse inden for SEL §4. Akutanbringelse forekommer i tilfælde hvor myndigheden vurderer at det er nødvendigt med anbringelse af barnet/den unge for at undgå varig skade, fx ved vold eller misbrug, eller i tilfælde hvor der er akut behov for at familien og barnet/den unge får et pusterum.

Ydelsen foregår typisk over 3 uger, med mulighed for yderligere 3 ugers forlængelse ved behov.

Hvorfor vælge Curea ved akutanbringelse?

Curea kan træde til inden for 4-24 timer med det rette personale, samt den rette placering for akutanbringelse – dette foregår i tæt samarbejde med myndigheden. I indsatsen får den unge/barnet tildelt personale efter behov, men som minimum er foregår indsatsen med 1:1 personale alle døgnets timer, så længe anbringelsen finder sted.

Vi har stor succes med vores akutanbringelser, og ofte ses der en så positiv udvikling hos den unge/barnet i den periode akutanbringelsen står på, at samarbejdet efterfølgende ofte fortsætter med myndigheden, for at sikre at den unge/barnet får de rette redskaber til at fortsætte den positive udvikling.

I Curea er alle indsatser tilrettelagt i samarbejde med myndigheden, ud fra den unge/barnets behov og hvert personale bliver nøje udvalgt til at matche med den unge/barnets behov.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag på telefon (+45) 71 90 57 54 eller email kontakt@curea.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.